“Alene i Paris” af Jojo Moyes

2

“Alene i Paris” af Jojo Moyes (originaltitel: Paris for One). Denne udgave af bogen er udgivet af forlaget Cicero/Rosinante & co. i 2015.

Handlingen kan læses på bogens bagside. Det er en sød lille “feel good” bog. Den er hurtig og nem at læse. Den er rigtig hyggelig. Jeg ville dog ønske at bogen var lidt længere, jeg ville gerne lære personerne endnu bedre at kende.

Jeg har ikke læst de nyere bøger fra Jojo Moyes, men det skal helt sikkert gøre en dag. Hun skriver nogle gode bøger. Den næste bog jeg skal læse fra hende er nok “Efter dig” (efterfølgeren til Mig før dig)

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.