Weekenden (Jul & Scream serien på Netflix)

2

4

Jeg har haft en hyggelig weekend. Jeg havde fri fra skole i fredags, så der har jeg været ude og købe adventgaver. Så nu er stort set alle adventgaverne klar – og dem til #BloggerAdvent bliver snart sendt afsted.

Jeg har også fået styr på mine julekalendere. Jeg plejer altid at have en Kinder julekalender samt en skrabejulekalender – de er begge købt. Og så her forleden modtog jeg lakridsjulekalenderen i en gave. Det var en skøn overraskelse – og skal helt sikkert nok blive spist 😉 Jeg har tabt 2,5 kg så det går egentlig fint nok med vægttabet. Det går stille og roligt, men jeg er ved at finde en god rytme nu med det sunde og usunde. Og det SKAL jeg bare holde her i julen også …. Eller prøve hvert fald 🙂

Igår spiste jeg frokost og hyggede hos min mormor, og idag har jeg bare slappet helt af – er blevet færdig med Scream serien (de 2 sæsoner der er ude nu på Netflix). Jeg ELSKER den serie! Såå uhyggelig og spændende. Jeg åd den råt – startede i fredags og blev færdig idag. haha. Jeg glæder mig nu til den 3. sæson, som jeg har hørt der kommer 😀

Håber i har haft en skøn weekend. Jeg glæder mig også til næste. Der står den på Bogforum 😉

3-

3 thoughts on “Weekenden (Jul & Scream serien på Netflix)

  1. Lyder virkelig som en dejlig weekend.. Hvad mere kan man dog ønske sig.. 😀

    Glæder mig så meget til #BloggerAdvent, det er jo heldigvis snart..
    Jeg har fået pakket gaverne ind i dag og mangler kun at skrive et kort så kan jeg få den sendt afsted.

    Håber du får en dejlig ny uge..

    Knus Jeanette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.