Efterårs- og vintergarderobe med Esprit

2

3

(Links: 1. sweatshirt HER / 2. nederdel HER / 3. sweatshirt HER / 4. Jule t-shirt HER / 5. Kjole HER / 6. Jule sweatshirt HER / 7. Kjole HER / 8. Trøje HER / 9. Strik trøje HER)

Uret er stillet tilbage og vinteren nærmer sig. Personligt elsker jeg denne tid, hvor jeg kan sidde indenfor mens kulden trykker udenfor. Jeg elsker at pakke mig rigtigt ind i varmt tøj, drikke varm kakao, have stearinlys tændt og se lidt Netflix (eller julefilm).

Jeg er allerede nu godt i gang med at købe adventgaver, så jeg er bestemt kommet lidt i julestemning. Jeg har endnu engang tilmeldt mig #Bloggeradvent, hvor jeg og andre søde bloggere skal give adventgaver til hinanden. Det er sjovt og virkelig spændende. Det er skønt at vågne op til en ny lille gave hver søndag i advent. Jeg mangler stadig at købe chokolade- og skrabejulekalender, kalenderlys osv. til december måned, men det er der vidst masser af tid til endnu 😉

Jeg har fundet lidt skønt tøj fra Esprit, som jeg har forelsket mig i. Specielt trøjen med ”Team Rudolph” er jeg vild med. Den kunne jeg sagtens gå en del med i december måned. Jeg har også fundet lidt fine og varme trøjer, da det passer perfekt til vintersæsonen. Det er også snart tid til julefrokoster (tiden går hurtigt), så det er med at finde en sød kjole til den dag også. Jeg er specielt vild med den blå/blonde kjole, som der er på billedet ovenover. Den kunne jeg sagtens finde på at tage på til julefrokost.

Selve leveringen hos Esprit.dk er på kun 9kr., så det er faktisk billigt at shoppe til sin garderobe hos dem. Nu er der kun mig i mit hjem, men har man mand og børn, så er der også tøj og sko til dem på hjemmesiden, så alt kan købes samme sted.

Happy shopping  – og sørg for at hygge godt igennem her i kulden ❤

555

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.