Nyheder fra Nutrilett: Glutenfri måltidsbar + karamel snackbar

REKLAME

2

3

(Sponsoreret indlæg)

Jeg har længe været rigtig glad for Nutrilett’s produkter, det er ingen hemmelighed. Derfor kan jeg også godt lide at holde mig opdateret når de laver nye produkter. Nutrilett’s produkter er ikke som sådan en fast del af min hverdag, men jeg kan godt lide det hvis maden skal foregå lidt hurtig eller man lige tager morgenmaden med sig på vej til skole/arbejde. Det er dejlig nemt. Jeg indtager også nogle gange en snackbar om aftenen i weekenden, hvis jeg har lyst til lidt sødt.

På billederne ovenover der ser i en nyhed fra Nutrilett. Den hedder Quinoa nut crunch, og den indeholder bl.a. Quinoa, mørk chokolade, syrlige hindbærstykker og 9% peanuts. 200 kcal pr. bar. Og så er den endda glutenfri og med lavt laktoseindhold.

Både Banana Vanilla smoothie og Quinoa nut crunch (vist ovenover) er begge måltidserstatninger – dvs. de skal bruges som erstatning til et måltid – f.eks. morgenmad, frokost og/eller aftensmad.

4

6

Her ser i en nyhed på snack-fronten fra Nutrilett. Nemlig Caramel Biscuit. Der er kun 97 kcal pr. bar. Dens sprøde kiks følges med et blødt lag karamel og overtræk af mælkechokolade. Baren er god som et mellemmåltid, til biograf-hyggen eller som ‘fredagsslik’.

Mums. Det er nogle gode nyheder fra Nutrilett.

Har i smagt dem?

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.