Weekenden

2

3

4

5

6

7

Så er det blevet hverdag igen. Jeg har haft en rigtig hyggelig weekend. I fredags var jeg i Tivoli med familien, lørdag var jeg på hyggetur med en veninde i København og igår søndag slappede jeg faktisk bare helt af hjemme foran Netflix. Jeg er lige gået igang med sæsonen “Hotel” i American Horror Story.

Idag er det så Halloween. Jeg har købt chokolade til børnene (se billede ovenover). Nu håber jeg bare at der kommer børn forbi. Sidste år kom der ingen, men det kan jo godt være at der gør i år. Jeg håber. Ellers skal jeg selv spise chokoladerne 😀 haha.

Hav en u(hyggelig) Halloween ❤

3-

2 thoughts on “Weekenden

  1. Gode billeder, du forstår at nyde det 🙂
    Fine chokolader du har til børnene.
    Jeg lavede slikposer med forskelligt godt og her har været mange børn forbi, tror det er slut og godnat for dem nu.
    Ønsker dig en god uhyggelig Halloween aften 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.