Halloween i Tivoli 2016 – part 1 & Knæk Cancer 2016

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Billederne her er fra igår, hvor jeg var med min familie i Tivoli. Vi har en tradition for at tage derind én gang til Halloween og én gang til jul. Vi synes det er super hyggeligt, når der er pyntet op med et eller andet derinde 🙂

Jeg tog så mange billeder igår, at det bliver delt op i 2 indlæg, det er derfor dette indlæg kaldes “part 1” 😉

Vi spiste på Søcaféen da vi kender ejeren, og så er det bare en hyggelig restaurant, så der kan vi godt lide at komme. Min mor og jeg havde lidt alenetid inden resten af familien kom, og faktisk også lidt efter. Så vi fik tøsehygget, spist Halloween-is (mums!) og bare grint i hinandens selskab. Det er så hyggeligt, når vi kan gøre det ❤

Skal i forresten se Knæk Cancer show kl. 20 på Tv2 i aften? Jeg kan ikke finde ud af med mig selv om jeg skal se det. Jeg er desværre typen som kan tude igennem hele showet. Det er en frygtelig sygdom som skal udryddes, og det er en så god sag at selvfølgelig giver jeg penge til det.

Hav en dejlig aften, og husk selvfølgelig at støtte Knæk Cancer  ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.