Juleshopping, kærlighedsroman og ny fin showergel fra Palmolive

2

3

4

5

6

Billederne er random billeder fra den seneste tid. Jeg elsker efteråret og alle de smukke farver, som der er i naturen netop nu. Forleden var jeg på Baresso med en veninde i et storcenter, hvor vi hyggede og bagefter gik vi rundt og kiggede i butikkerne. Jeg endte med at købe lidt ting til julen. Jeg manglede lysestagerne, resten faldt jeg bare for spontant 🙂

Bogen “Måske en dag” af Colleen Hoover er en super sød kærlighedshistorie. Jeg skal nok komme med en anmeldelse af bogen snarest. Showergel’en fra Palmolive fandt jeg i Kvickly til 10kr. forleden. Jeg elsker billige og fine produkter ❤

Jeg har meget at nå i aften. Jeg har både IT, erhvervsret- og kulturforståelse afleveringer, som alle skal afleveres i aften senest 23,59 på mail. Det er lidt irriterende at lærerene lægger alle afleveringer på samme tid, men det er der desværre ikke noget at gøre ved.

Jeg ser frem til imorgen fredag, hvor jeg skal i Tivoli med familien. Vi skal ind og (u)hygge i Halloween-omgivelser.

3-

2 thoughts on “Juleshopping, kærlighedsroman og ny fin showergel fra Palmolive

  1. Dejlige køb du fik gjort 🙂
    Jeg skal lige igennem Halloween før juletankerne kan få plads.
    Sidder også med en masse studier til op over begge ører.
    Du må nyde turen i Tivoli og al uhyggen og de kæmpe store smukke græskar 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.