Lidt blandet (Serien SKINS på netflix, bogen “Fede Fie” og lidt sange)

Åhh. Jeg længes efter efterårsferie. Der er lige én skoleuge endnu. Dagen idag bliver brugt på lidt forskelligt. Min morgen blev brugt på morgenmadshygge mens jeg så serien SKINS på Netflix. Jeg synes det er en skøn serie! Jeg ville dog ønske at de også havde serier som CSI – Las Vegas osv. på Netflix. Det elsker jeg også at se.

Udover det så har jeg læst lidt i bogen Fede Fie. Jeg elsker måden hun skriver på, og jeg kan så meget genkende mig selv i det hun skriver. Jeg må tage mig sammen og tage ansvar for mit eget helbred. Jeg er overvægtig og på grænsen til at kunne få alvorlige sygdomme, så det er meget skræmmende at tænke på. Bogen er hvert fald en god motivation. Og når Fie kan – så kan jeg vel også?

Jeg er lige gået igang med at lave videre på min Virksomheds økonomi (VØ) rapport. Hvor ville jeg hellere lave 1000 andre ting, men lektier skal jo laves, så det er bare igang.

Til slut får i lige to sange fra serien SKINS – jeg elsker serien & jeg elsker sangene ❤

Hav en dejlig søndag ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.