Til den kolde tid…

REKLAME

Bladene falder af træerne, mørket og kulden er også lidt på vej. Jeg fik personligt lidt et chok over vejrskiftet. Der var sol den ene dag, og dagen efter kom mørket og bladende begyndte at falde af træerne. Jeg jublede indeni, da jeg virkelig elsker efteråret – og vinteren. Jeg har været lidt småsyg i sidste weekend, drukket en masse te og set hyggelige film indendørs. Det er sådan noget jeg elsker at lave i denne tid. Jeg har desværre ikke fået varme i min lejlighed endnu (det bliver tændt når det bliver koldere), men da jeg allerede fryser både om morgenen og aftenen nu, så er jeg begyndt at pakke mig godt ind i varme trøjer og hyggesokker på fødderne. Jeg drikker generelt også meget mere te og varm kakao når det er koldt udenfor. Det er bare så hyggeligt.

Jeg havde faktisk købt en ny efterårsjakke over internettet for en måneds tid siden, men som desværre skuffede mig meget i pasformen da jeg modtog den, så den er blevet returneret. I indlægget her vil jeg gerne vise en vinterjakke, som jeg synes er rigtig sød samt en lækker cardigan. Begge dele ville jeg gerne have i min vinter-garderobe. Hvis du også synes om dem, så kan de købes lige her. Personligt synes jeg ikke, at man kan få for meget efterårs- og vintertøj. Det hænger nok sammen med hvor meget jeg elsker årstiderne. Lidt nyt skal der hvert fald tilføjes til garderoben hvert år.

Jeg glæder mig generelt til at hygge lidt mere i denne kolde tid. Hygge med veninderne, familien og med mig selv. Jeg kommer helt klart også til at se lidt flere film samt læse lidt flere bøger – selvfølgelig med te/kakao/kaffe i hånden. Nu ser jeg bare frem til Halloween, det skal nydes fuldt ud. Et godt tip til de kolde dage – tænd lys og få varmen. Du kan købe fine lys lige her.

Hvad glæder du dig mest til at lave her i den kolde tid?

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.