Fitnessbog “Gravid & fit” af Mette Lyngholm

2

(Bogen er sponsoreret af forlaget Turbulenz)

Her forleden modtog jeg et anmeldereksemplar af bogen “Gravid & fit” af Mette Lyngholm. Bogen er udgivet her d. 20 september af forlaget Turbulenz. Jeg er ikke selv gravid, men jeg er nu lidt interesseret i træning. Eller lige pt. er det mest kosten jeg kæmper med at få ændret, men med tiden som jeg har tabt mig, så vil jeg gerne træne og styrke mine muskler. Jeg har dog håndvægte herhjemme, men det er også det. Lige nu er det mest konditions træning og kosten, som er i mit fokus.

Det er en bog med gode øvelser – dog de fleste er nogle, som skal dyrkes i et fitnesscenter. Mette Lyngholm er uddannet personlig træner, så hun ved hvilke øvelser der er godt for hvad. Hvis du nu sidder og er gravid, og er bange for at træne, så kan du roligt læse Mette’s bog og få lidt inspiration. I bogen besvarer Mette og så hyppige spørgsmål – såsom “Hvor meget må jeg træne”, “Kan jeg skade mig selv ved træning” og “Er mavetræning noget, jeg skal passe på med? Må jeg overhovedet træne min mave?”.

Bogen indeholder som sagt en masse øvelser, som man kan udføre i fitnesscentret, og hvor mange man må lave af hver øvelse, for hvor langt man er i sin graviditet.

Den kan hvert fald anbefales til gravide, som godt kan lide at træne eller bare gerne vil lidt igang med det.

3-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.