Outfit of the day: Merle’s 2 års fødselsdag (med mor & sol i øjnene)

3

3

4

I august måned var jeg til min niece Merle’s 2 års fødselsdag. Jeg har lavet et indlæg om det lige her. Jeg tager ikke så tit “outfitbilleder”, men nu var min mor og jeg lige i godt humør haha, så vi lavede lige lidt sammen – med sol i øjnene og det hele.

Puha. Når man ser på sådan nogle billeder, så væmmes jeg desværre lidt over hvor meget jeg har taget på imens jeg har været syg. Jeg er desværre ikke så glad for min krop for tiden, så det er derfor jeg er gået all in nu. Jeg går ture hver dag, lange ture på 10km ca. et par gange om ugen, og nu starter jeg til aerobic på onsdag, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Udover det er jeg igang med at få lavet en kostplan lige nu – det skal lige tilrettelægges lidt.

Kig godt på billederne – jeg bliver forhåbentlig ikke tykkere end det, jeg er nu på billederne. Min mor derimod er slank, og skide god til at side NEJ til dagligdagens fristelser, slikhylderne i supermarkedet, bageren i weekenden osv. Det er noget jeg helt klart skal blive bedre til selv.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.