Gå tur

2

3

Så har jeg fået weekend! Jubii.. Jeg har haft så meget at se til her på det sidste, det endte med at blive lidt stressende. Jeg har endda været fraværende herinde i ugens løb, hvilket nu slet ikke har været meningen. Livet kom bare lidt i vejen, haha. Jeg har nu fået planlagt en del indlæg, så jeg regner med at være mere aktiv herinde igen. Specielt nu hvor jeg faktisk lige har fået weekend!! Det er sgu lækkert. Så skal jeg dog lave aflevering til skolen i weekenden, men det hører jo desværre med når man er studerende.

Efter Ecco Walkathon for nogle weekender siden, har jeg fået gået en del. Jeg går ture hver dag – gerne på en time eller mere, hvad jeg lige kan finde tid til. Udover det så har jeg lokket mine forældre med på lidt gåture engang i mellem – dog mest i weekenderne. Sidste weekend gik vi 3 timer i træk, og jeg var SÅÅ færdig i mine ben bagefter. Jeg har aftalt med dem at vi i weekenden tager en lige så lang gåtur (eller længere). Det er hårdt, men godt. Jeg har brug for at få rørt mig, og jeg har faktisk fået mere overskud af de daglige gåture. Så det er super lækkert.

Fra i næste uge af starter jeg også til aerobic. Det glæder jeg mig rigtig meget til ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.