Min nyeste ordre hos Spartoo

2-

Jeg vil lige vise min nyeste bestilling hos Spartoo.dk. Jeg glæder mig rigtig meget til at modtage det hele! Jeg har bestilt en fin rødlig jakke, en t-shirt, et par støvler, en sweatshirt og en cardigan. Jeg har været rigtig glad for de produkter, som jeg indtil videre har bestilt derfra, så jeg regner stærkt på at jeg også bliver det med disse produkter. De fleste ting i min bestilling her er fra mærket Moony Mood (elsker det mærke!), og så er den grå cardigan fra Vila. Flere af tingene var endda på udsalg, så hvis du er interesseret i nogle af tingene, så kan jeg godt sende links.

Jeg elsker at kalenderen nu har sagt efterår ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.