Nyt undertøj fra Hunkemöller

(Sponsoreret indlæg)

Jeg elsker fint undertøj (gerne med blonder). Det kan jeg ikke få for meget af. Jeg har fornyligt købt et nyt sæt undertøj hos Hunkemöller. Det er mit yndlings undertøjsmærke. Jeg er så glad for alt, jeg har købt derfra igennem tiden.

Mit nye undertøjssæt er sort – med fine sorte prikker på, blonder og sløjfer. Det er et fint og elegant sæt, og så sidder det bare godt på mig. Jeg har underligt nok mest undertøj i forskellige farver, så da jeg så dette fine sorte sæt, så måtte jeg bare eje det.

Skulle i være interesserede i undertøjssættet, så kan det købes i Hunkemöller butikkerne samt på deres hjemmeside – bh’en her & trusserne her

3-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.