Helseboxen (1.) fra Helsebixen.dk

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

Jeg er begyndt at spise meget mere økologisk, og købe lidt “specialvarer” i Helsebutikkerne osv., men jeg er stadig lidt nybegynder omkring mange produkter, og jeg vil sådan set bare gerne prøve det hele og derved finde mine favoritter.

Derfor blev jeg super glad da jeg fandt ud af, at Helsebixen.dk faktisk havde et Helsebox abonnement, som hvor jeg hver måned får en kasse hjem med forskellige produkter. Egentlig har jeg ikke sparet mange penge. Har “kun” fået for 57,50kr. mere i box’en end hvad jeg har betalt. Dog kan alle produkterne bruges, og jeg glæder mig til at tage det hele i brug. Jeg er alt i alt meget tilfreds med denne box, og jeg glæder mig til den næste i næste måned.

I denne box var der:

Økologiske chiafrø (kan bruges i alt fra salater, som topping til morgenmadsyoghurten osv.): Det har jeg faktisk aldrig prøvet at købe, selvom jeg har overvejet det et hav af gange. Så nu er jeg glad for at have fået det hjem, så jeg kan prøve det.

Mandelmel: Det bruger jeg faktisk selv, da jeg til tider bager glutenfrit brød. Så det kan også sagtens bruges.

Zero topping (med hvid chokolade smag): Dette produkt har jeg set sååå mange gange på Instagram. Der er mange der bruger det, og jeg har hver gang tænkt at jeg måtte prøve det selv. Så det er jeg super glad for også at have modtaget. Det glæder jeg mig allerede til at bruge. Det kan f.eks. bruges til pandekager, is, morgenmadsyoghurt osv. Jeg har også set denne i flere andre forskellige smage, så med tiden vil jeg også gerne prøve de andre.

Coco vand (kokossmag): Jeg har smagt disse før, og jeg kan faktisk ikke lide det. Jeg elsker kokos, men ikke som kokosvand. Dog har jeg læst mange opskrifter på nettet, at det smager rigtig godt i smoothies, så man får lidt kokossmag dér, så det vil jeg prøve.

Mørk chokolade fra Easis: Denne har jeg smagt før, men den smager stadig godt. Så den er skøn at have liggende.

Te: Det er faktisk meget i perioder, at jeg drikker te. Nogle perioder drikker jeg det meget, andre gange ikke så meget. Jeg forbinder te med hygge, så jeg skal klart hygge lidt med denne te i den næste periode.

Mat bar: Jeg kender faktisk ikke dette mærke, men fin er den hvert fald. Den glæder jeg mig til at smage.

Easis bar: Denne bar er altid god som mellemmåltid, så det er helt fint at have modtaget den.

Udover det så har jeg også fået to “pulver-prøver”. Den ene hedder Balance, og den anden hedder Protein. Der er mange gode ting i de pulver. De kan enten bruges til min morgenmadsyoghurt, samt de også skulle være gode til at putte i sin smoothie. Dem ser jeg også frem til at prøve. Måske man en anden gang får en hel pose af dem i stedet for en prøve. Hvem ved?

3-

6 thoughts on “Helseboxen (1.) fra Helsebixen.dk

 1. det ser så spænende ud, men mon ikke den altid har meget bælgfrugt i?

  ofte vil jeg gerne tilmelde mig forskellige bokse af den slags, det nemt og spænende men det svært når man har allergi.

  kunne være spænende hvis du skrev lidt om nogle af varerne ind imellem, så kunne jeg lade det inspirer mig.

  den mørke chokolade med mint ser super dejlig ud.

  1. Jeg ville meget gerne hjælpe dig, men jeg har desværre ingen anelse om præcis hvilke produkter at der er bælgfrugter i.
   Selve pakken lover ikke, at produkterne er uden bælgfrugter (de har ikke nævnt noget med det i beskrivelsen).

   Du kan bl.a. se den mørke chokolade fra Easis her.
   Står der noget inde under ingredienser, som fortæller om der er bælgfrugter i eller ej? 🙂
   http://www.helsebixen.dk/shop/easis-mork-plade-med-knas-mint-85g.html

 2. det helt fint, tænkte mere at du måske ville skrive om et produkt hvis du en dag fik noget rigtig spænende og lækkert.
  Så kan jeg jo selv se på ingredienserne.

  Chokolade er ok, det er god chokolade for det meste

  1. Ja okay, det kan jeg selvfølgelig godt gøre næste gang 🙂
   Nu viste jeg denne gang produkterne frem, inden at jeg havde prøvet dem.

   I denne boks er jeg helt vild med: chia frøene, Zero topping med hvid chokolade smag, Easis chokolade + bar samt de to prøver med pulver. (det sidstnævnte blander jeg i min yoghurt om morgenen – smager ikke som sådan godt. Tror bare at det er godt for kroppen alligevel) 🙂
   Chiafrø og Zero topping vil jeg gerne selv købe fremover faktisk. Det kan jeg anbefale – hvis du må få det selvfølgelig.

   God aften 🙂

   1. tak, var også bare en ide… så hyggeligt med pakker.
    og ja nogen gange smager det sunde ikke specielt godt… men syntes ofte det gør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.