Efterårsmode 2016

2-

3-

udklip36543

Selvom sommeren ikke helt er slut endnu, så er jeg allerede på udkig efter at shoppe lidt ind til efterårsgarderoben. Min efterårsjakke jeg har nu er blevet så grim og slidt efterhånden, at jeg er på udkig efter en ny. Jeg er vild med den brune, som i kan se et billede af ovenover. Den er stilfuld, enkel og perfekt til efteråret.

Alt tøjet som i kan se på billederne her i indlægget er fundet hos Spartoo.dk, som efterhånden er blevet en af mine yndlings shoppesteder. Jeg er selv vild med det hele, og kunne sagtens drømme om at have det hele hjemme i min efterårsgarderobe. Skoletasken på billedet er fordi jeg lige er startet i skole og jeg mangler en ny skoletaske, og så er den bare lige mig. Skulle der være nogle af tingene som i også er vilde med, så skriv gerne en kommentar, så kan jeg sende et link til produktet. Jeg skal hvert fald selv bestille lidt hjem til efteråret.

For at være helt ærlig, så glæder jeg mig faktisk meget til efteråret. Det er sådan en hyggelig tid. Bladende falder af træerne, og farverne i naturen er helt rolige og idylliske. Store tykke trøjer, varm kakao og en god bog er mine favoritter (og netshoppe).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.