Stemningsbilleder: Mine forældres sølvbryllup 27/7-2016

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

Dette er lidt stemningsbilleder fra om morgenen d. 27 juli, hvor mine forældre havde sølvbryllup. Det aller sidste billede her af mine forældre, det er faktisk DET første billede jeg tog om morgenen mens vi sang morgensang og mine forældre trådte ud. Jeg får stadig tårer i øjnene af, at se billederne igen og jeg ser min mor med tårer i øjnene på billedet. Det rører mig virkelig ❤ PS. Min far har faktisk tabt sig hele 20 kg (minimum) siden januar måned i år. Wow. Det er rigtig flot! De er et smukt par. Hvis jeg da selv skal sige det, hehe.

Jeg tog mange flere billeder, jeg har dog valgt nogle fra da de er lidt for personlige igen. Det håber jeg i overlever med 😉

Hvis i selv står og skal lave æresport, skjold osv. og mangler lidt inspiration, så kan du se mit tidligere indlæg omkring det lige her.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.