Sidste feriedag

REKLAME

2-

3-

4-

5-

6-

(Sponsoreret indlæg)

Så starter hverdagen igen for mit vedkommende. Jeg starter i skole igen i morgen tidligt kl. 9. Ja okay, helt tidligt er det nu ikke, men i forhold til at jeg har vænnet mig til at sove længe her i ferien, så er selv kl. 9 tidligt nok for mig. Jeg har besluttet mig for rigtigt at få slappet af i dag. Se lidt film, sove længe, læse i en god bog og drikke kakao. Det er hygge for mig.

Jeg har bestilt lidt nyt hjem fra Hunkemöller. Bl.a. de fine hyggesokker, læbepomaden og natkjolen som i kan se på billederne. Siden jeg modtog det med posten, så har jeg brugt begge dele rigtig meget. Hyggesokkerne er så bløde at have på. De er helt perfekte til at gå rundt i lejligheden i – specielt nu hvor efteråret snart er på vej.

Natkjolen findes i mange farvevarianter. Det var lidt svært at beslutte hvilen jeg ville have, men til sidst valgte jeg så den i farverne sort/grå. Den er så skøn. Som i kan se på mine billeder, så er det blondestof, som er på den øverste del af kjolen. Udover det har den tynde sorte stropper, og resten af stoffet med mønstret er fint og blødt.

Læbepomaden er blød at smøre på, og så dufter den bare rigtig godt. Jeg var ved at mangle en ny læbepomade, så det var helt perfekt at jeg lige fandt en hos Hunkemöller.

Både hyggesokkerne, læbepomaden og natkjolen har jeg selvfølgelig på i dag. Jeg håber at i har haft en skøn sommerferie (eller stadig har). ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.