Vægtstatus – 1. uge

1-

2-

(Juicen på billedet var ikke lige mig – alt for kraftig og grim bismag til mig)

Det er lidt grænseoverskridende at snakke om, men jeg har brug for at få det ud. Nogle mål holder jeg lidt bedre, hvis jeg har fået det sagt end hvis jeg holder det inde. Jeg har ærlig talt været ret doven, spist som jeg havde lyst til og ikke dyrket motion i det sidste stykke lange tid. I denne uge har jeg spist sundere, end jeg plejer. Ja okay en kage fra bageren i mandags som frokost, da jeg donerede blod. Jeg skal blive endnu bedre til at gå forbi de søde sager, og tænke i sundere alternativer. Men jeg tager lige ét skridt ad gangen, og jeg har stadig spist meget sundere generelt denne uge, og lidt mindre potioner (uden at føle sult). Jeg har talt lidt kalorier nogle af dagene, for at sikre at jeg ikke kom over hvad jeg må indtage på en dag.

Efter at jeg blev syg, så får jeg det nu så fysisk dårligt bare 5 min. efter at jeg er kommet ind til dansetime/fitness/løbe en tur osv. Så dårligt at jeg føler svimmelhed og kvalme (og det er lige meget hvor meget jeg har spist/drukket inden). Og tvinger jeg mig til at blive ved, så er jeg besvimet. Så jeg skal tænke lidt ud ad boksen. Jeg har overvejet at begynde at svømme igen, eller dyrke lidt gymnastik osv. hjemme på gulvet. Jeg har faktisk lidt træningsdvd’er, vægte osv. herhjemme, så det er sådan set ”bare” om at komme i gang. I formiddags var jeg også ude at gå en laang tur. Det er seriøst længe siden at jeg har været ude at gå, uden at jeg faktisk var på vej til noget. Altså såsom supermarkedet, en aftale osv. Det var dejligt, og jeg fik lidt mere styr på mine tanker undervejs.

Jeg har tabt 2,2 kg på denne her uge. I starten af denne uge havde jeg en BMI på 26,56, som er overvægtig – til at jeg nu i dag har en BMI på 25,78. Jeg er stadig lidt overvægtig, men jeg går i det mindste den rigtige vej.

Mit første delmål er helt klart at komme ned, hvor BMI’en siger at jeg er normalvægtig.

Håber næste uge også bringer noget godt.

3-

One thought on “Vægtstatus – 1. uge

  1. Jeg synes kun det er cool at du prøver. 🙂
    Jeg er selv nu begyndt at gå igennem sodavandsafdeling.. Det er svært til at starte, men man skal starte et sted. 🙂 Jeg synes det er super flot at du taber dig. 😀 hatten af for det. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.