Giv blod – 17. gang

2-

3-

4-

5-

Forleden var jeg henne og give blod. Det var min 17. gang denne gang, at jeg har givet blod. Det er lidt vildt at tænke på, at jeg “snart” har doneret blod 20 gange. Wuhuu. Det tager højst 10 min., og så giver det mig en fantastisk følelse bagefter.

Og jo – i har set den kage på billedet før (eller en magen til). Den er købt hos min lokale bager, og så smager den hamrende godt. De laver den med mange forskellige smage. Har ikke smagt dem alle endnu, men dem jeg har smagt, smager alle godt. Én kage indeholder også pænt mange kalorier, men det tænkte jeg ikke så meget over da jeg lige havde givet blod haha. (colaen snakker vi heller ikke om).

Jo PS. Har lige et spørgsmål angående Cola’en. På det første billede (inden åbnet), da havde den som i kan se 3 fine farver i logoet. Men efter åbning, så forsvandt farverne. Mit spørgsmål er – hvordan?? 🙂

Hav en skøn weekend allesammen ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.