Selfies

2-

3-

Så fik jeg taget lidt nye selfies igen. Disse blev alle taget igår lige inden jeg skulle til en fødselsdag 🙂 Flere billeder fra igår skal nok komme på bloggen en af dagene.

Imorges var jeg henne for at donere blod. Og da jeg kom hjem har jeg bare været lidt dvalsk i kroppen, så jeg har bare slappet helt af idag. Rigtig lækkert. Lige nu glæder jeg mig ikke til at starte i skole igen haha, men mon ikke det vender inden på mandag hvor jeg skal starte? Jeg håber det 😀 Jeg mangler ærlig talt en del skolepapir, mapper osv. Så jeg skal ud en af dagene og få købt lidt af hvert.

Lige nu vil jeg til at læse lidt mere i min bog Feber ved daggry af Péter Gárdos, inden jeg skal til at lave lidt aftensmad.

Er i begyndt på hverdagen igen, eller har i stadig sommerferie?

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.