Æresport, skjold osv. til sølvbryllup

Forleden skrev jeg i dette indlæg omkring mine forældre, som har sølvbryllup. Eller det havde de her i onsdags, så vi havde lavet æresport til at overraske mine forældre med. Det er flot at de nu har været sammen i 25 år. Det var faktisk min første gang at jeg var med til at lave æresport, så det var meget godt at få lidt inspiration og erfaring fra andre 🙂 Sangmæssigt sang vi ”I østen stiger solen op”. Det er en vi alle kendte og ikke mindst kendte melodien til, så derfor var det nemt at synge den uden at have øvet rigtigt inden.

Skjoldet, tallet 25 på skjoldet, balloner osv. er købt i ”Fest og farver” butikken i Lyngby. De havde et fint udvalg. Sølvspray købte vi i Panduro hobby butikken. Skoene der blev sprayet til, er købt i en genbrugsbutik.

De sidste to billeder af mig i det her indlæg, de er begge fra i onsdags hvor de havde sølvbryllup. Dog skal jeg nok få lavet et nyt indlæg, hvor i får alle billederne at se fra i onsdags.

I AFTEN holder de sølvbryllupsfesten. Det bliver holdt i fine selskabslokaler ved Bagsværd sø. Glæder mig ❤

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.