Bogen “Russka” af Edward Rutherfurd, Ice Age 5 og hygge i København

2

3

4

Thi hi.. Så kommer der et lidt blandet indlæg fra mig, men det skal der jo også være plads til herinde..

Forleden var jeg i biografen for at se den nye Ice Age 5 film. Det er en sød børnefilm – dog ikke så god som de første, men sådan er det jo altid. Bagefter nød vi vejret lidt mere mens vi sad i solen og hygge-snakkede på Café Rene. Sommeren er skøn, og det er med at nyde den, mens den er her.

Her i går udkom Edward Rutherfurd’s nyeste historiske bog Russka på dansk (nyoversættelse). Det er en ordentlig bog på hele 1006 sider 😉 Tak til forlaget Turbulenz at sende den hjem til mig. Det er sjovt med lidt overraskelsespakker engang i mellem.

Til sidst vil jeg gerne fortælle lidt om bogen:

Gennem familiesagaer beskriver Edward Rutherfurd i murstensromanen Russka 1800 års russisk historie, politik og kultur. Undervejs møder læseren tatarer, kosakker, karismatiske kejserinder og brutale ledere.

Russka er en storslået roman om en nations skæbne i sin søgen efter frihed og identitet gennem krige, religiøse omvæltninger og politisk strid. Samtidig er det en fortælling om kærlighed, opofrelse og forfølgelse samt menneskeligt begær efter kærlighed, magt og anerkendelse.

God læsning, og god aften ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.