Mine forældres sølvbryllup

(Indlægget er sponsoreret)

Jubiiiii .. Så har mine forældre sølvbryllup lige om lidt (onsdag d. 27 juli). Jeg vil ikke skrive så meget mere lige omkring den dag, da jeg ved familien kigger forbi bloggen engang i mellem, så det vil jeg hellere fortælle om efter dagen.

På lørdag d. 30 juli vil mine forældre fejre sølvbrylluppet. Hele familien (både dem fra Jylland og Bornholm) kommer med. Mine forældre har lejet selvskabslokaler i Bagsværd, hvor der skulle være en rigtig smuk udsigt lige ud til Bagsværd sø. Der skulle også være noget med bådture, man kan komme på. Det overvejer jeg at prøve (altså ikke kajak osv. hvor man risikerer at blive våd og beskidt haha). Jeg mangler egentlig stadig at købe en fin kjole til dagen, men det kan jeg heldigvis stadig nå.

Jeg har ikke stilt så mange spørgsmål angående maden til festen, da jeg helst gerne selv vil overraskes over maden. Enten vil vi få fine retter eller også vil der være kæmpe sommerbuffet. Begge dele lyder super godt, og festligt.

Jeg har lovet mine forældre, at jeg vil tage 1000 billeder fra festen (overdrivelse fremmer forståelsen haha). De har hvert fald bedt mig om at tage mange billeder – af alt og alle. Det plejer jeg nu også at gøre, men det er fint nok. Jeg skal nok vise lidt billeder herinde, som jeg plejer, efter dagen.

Det skal nok blive super hyggeligt. Jeg håber at jeg en skønne dag selv kan nå dertil med en mand. Tak til mine forældre for at være en kæmpe inspiration – jeg glæder mig til at fejre det hele med jer ❤

3-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.