Nye film hos Blockbuster – bl.a. The Danish girl, Zootropolis & Single i New York

2-

3-

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide at se film. Slappe af og fordybe mig i en god historie. Jeg må indrømme, at jeg savner tiden hvor der var Blockbuster butikker rundt omkring, som hvor man fredag/lørdag aften gik ind og lånte film til weekenden. Det var tider ❤

Jeg har ikke så stor en lejlighed, så jeg har ikke plads til alverdens dvdfilm, så derfor kan jeg godt lide at leje film. Jeg køber kun film på dvd, hvis de er rigtig gode og jeg ved, at jeg vil se den igen og igen med tiden. Så nu her – så elsker jeg at leje film på Blockbuster’s hjemmeside. De har et stort udvalg af film, og også mange nye film. Det er faktisk billigere at se film hos Blockbuster end at se film i biografen (hvis man tænker popcorn, sodavand med hvert fald), så nogle gange venter jeg i stedet på at filmene kommer hos Blockbuster. Så sparer jeg lidt penge, og man kan stadig købe en billig pose slik i et supermarked, og så hygge hjemme med film og slik i sofaen.

De nyeste film som jeg rigtig gerne vil se hos Blockbuster – det er ”The Danish Girl”, ”Zootropolis” og ”Single i New York”. Nok også ”The Forest”, da jeg jo elsker gyserfilm. Den ser bare ikke meget uhyggelig ud, men det kan da sagtens være at den overrasker, så den er bedre end traileren. ”Savner dig allerede” så jeg med en veninde i biografen. Det er en rigtig tøsefilm – vi sad begge med tårer i øjnene. Den kan godt anbefales.

Er der nogle nye film, som du kan anbefale?

3-

2 thoughts on “Nye film hos Blockbuster – bl.a. The Danish girl, Zootropolis & Single i New York

  1. Jeg har ikke set Fifty Shades og Black, da jeg har fået rigtig mange negative ting at vide, og jeg synes ikke den ser så interessant ud, men jeg er jo STOR fan af Fifty Shades of Grey. 🙂
    Zootropolis er også fantastisk. 😀
    Jeg ville anbefale Den Gode Dinosaur, den nye Tarzan, også Ice Age 5. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.