Dirty Dancing musical 2016 i Operaen med Silas Holst og Mathilde Norholt

2-

3-

4-

5-

6-

7-

Som jeg fik nævnt i et tidligere indlæg, så var jeg med en veninde i Operaen d. 9 juli, hvor vi så den populære musical ”Dirty Dancing”. Jeg var ikke selv hurtig nok til at få den set i 2015, så da de kom ud med nye forestillinger her i 2016, så slog jeg til. Billetterne har været købt for længe siden, og vi har bare glædet os til denne dag.

Nu har både min veninde og jeg jo selvfølgelig set filmen, den er jo en klassiker! Men hvor var forestillingen her bare en ”WOW-oplevelse”. Vi var begge helt ”høje” bagefter. Det var en virkelig god oplevelse. Sangene var super gode. Det samme var skuespillerne. Specielt Silas Holst – blev helt småforelsket i ham, haha…

Måske man snart skulle se filmen igen 😀

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.