Feriebilleder fra Marmaris i Tyrkiet 2015 (del 1)

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

Jeg elsker at rejse og opleve lidt nyt. Jeg har ikke det store behov for tiden, til at rejse langt væk. Jeg vil bare gerne lidt væk fra hverdagen og livet herhjemme. Billederne her er alle fra min ferie i Marmaris i 2015 (jeg har flere billeder endnu – de kommer i et andet indlæg). Marmaris er for tiden min yndlingsby. Den er bare så smuk, og så hyggelig (i mine øjne). Nogle er mest til Alanya, jeg er helt klart mest til Marmaris. Hvis du vil se flere af mine billeder derfra, så kan du her på bloggen i søgefeltet skrive ”Marmaris”, så skulle der komme billeder fra mine tidligere ferier dertil.

Jeg har stadig andre feriesteder, som jeg savner – bl.a. Alcudia, Costa del sol, Phuket og Sunny Beach. Det er alle rigtig dejlige steder. Måske man skulle kigge efter en afbudsrejse. Sommeren herhjemme har været lidt regnfuld, så der er vel ikke noget at sige til, at man vil rejse sydpå for at komme til sol og varme.

På mine solferier kan jeg rigtig godt lide at slappe af ved poolen og bare slikke sol, men hele dagen, hver dag, i en hel ferie – det nægter jeg simpelthen. Jeg skal ud og gå lidt ture, og se lidt alligevel. Ellers går jeg helt kuk kuk, haha. Det er sådan, at jeg kan lide mine ferier. Selvfølgelig med god mad og masser af is 😉

Jeg håber at i nyder sommeren, om end i skal rejse eller holder den herhjemme ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.