Afslapnings-søndag: Dirty Dancing & bogen “The 20/20 diet” af Dr. Phil

2-

Igår havde jeg en skøn aften! Jeg var med en veninde inde i Operaen og se musicallen ”Dirty Dancing”. Den var SÅÅ god. I løbet af næste uge skal jeg nok vise lidt billeder på bloggen derfra 🙂

Anyways. Det blev så sent i går, at jeg valgte at sove hos min veninde. Så kl. 8,15 skulle vi begge ud ad døren (hun skulle til en anden aftale, jeg skulle bare hjem). Men ufff hvor regnede det meget i morges! Jeg blev drivvåd, og har sådan set bare sovet og prøvet at få varmen hele dagen i dag. (har drukket masser af te osv. – den varme hjælper bare kun kortvarigt hos mig).

I løbet af denne uge vandt jeg hos Saxo.com et gavekort, så det brugte jeg på denne bog fra Dr. Phil. Den har jeg læst en del i i dag – det er altid dejligt med lidt ny motivation. Jeg elsker hans ærlige måde, og han siger tingene som de er.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.