Tam tam aflyst: stadig hyggelig dag i Tivoli

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

I lørdags skulle jeg have været med familien inde og se Tam Tam revyforestillingen i Tivoli. Da vi ankom til Tivoli, fik vi en sms, om at det var aflyst pga. sygdom. Det var der desværre ikke noget at gøre ved, så vi blev selvfølgelig i Tivoli og gjorde det til en hyggelig dag alligevel.

Vi spiste mad på Søcaféen og senere på eftermiddagen nød jeg en softice ved Viften. Mums – elsker softice. Jeg har delt dette indlæg i 2, da der var mange billeder og jeg alligevel gerne vil vise dem alle.

Vi får selvfølgelig pengene tilbage for Tam Tam, men min familie har ikke rigtigt mere tid her i sommeren til en ny forestilling, så jeg har fået nogle af pengene og skal snart i stedet på Bakken og se cirkusrevyen med en veninde. Det skal nok også blive super hyggeligt.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.