Hyggetur i København

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

(Billederne her er ikke nye, jeg har bare glemt at vise jer dem.)

For et stykke tid siden (mens det stadig var VARMT i vejret) gik en veninde og jeg rundt omkring i København og på Amager. Vi gik bare, og så så vi hvor vi endte. Vi startede ved Christania og gik lidt rundt dér, derefter gik vi bare rundt på Amager. Vi farede lidt vild, så ved hjælp af mobilgps (skide god opfindelse!), så fandt vi frem til en skøn isbutik! Der var såå lang kø, men det var det hele værd. Til sidst tog vi ind til Rådhuspladsen og nød solen lidt mere. Vejret var jo så skønt, så det blev nydt fuldt ud. Jeg kan mærke, at det bliver en skøn sommer ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.