Sommerinspiration med Esprit

33-

(Links: 1. kjole HER / 2. Metallic sandaler HER / 3. Bluse med prikker HER / 4. Kjole HER / 5. Solbriller HER / 6. Sommerhat HER / 7. Glitter-klipklappere HER)

Varmen og sommeren er over os, og nu hvor jeg har sommerferie, så nyder jeg det endnu mere. Jeg har allerede udskiftet lidt i min sommergarderobe, men jeg synes nu aldrig at man kan have for meget sommertøj. Nu er jeg så også typen, som elsker at gå i sommerkjoler hele året rundt – bare med leggins/strømpebukser indenunder om vinteren.

Et tøjmærke som jeg længe godt har kunne lide, og som jeg tjekker ud ved hver sæson, det er Esprit. De har så meget fint og stilfuldt tøj. Jeg har fundet lidt nyt hos dem, som i ser på billederne, det ville jeg elske at have i min garderobe. Jeg elsker specielt kjolerne og kliplapperne.

Selve leveringen hos Esprit.dk er på kun 9kr., så det er ikke dyrt at handle på deres hjemmeside. Nu er der kun mig i mit hjem, men har man mand og børn, så er der også tøj og sko til dem på hjemmesiden, så alt kan købes samme sted. Esprit har faktisk også mange fine ting til hjemmet. I kan finde hele deres sortiment under knappen ”Home” i menuen.

Happy shopping til jer – og god Sankt Hans aften i dag ❤

555-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.