Gyserhygge i sommerferien (The Visit og The HUSH)

2-

3-

4-

Åh hvor er det dejligt at kunne sove længe, uden at skulle nå noget som helst. Jeg har holdt mig en lille gyserdag – da jeg sjovt nok elsker gysere. Som altid elsker jeg at se film hos Blockbuster. De har mange film og til billige priser. Jeg har længe haft gået og ville se gyserfilmen ”The Visit” – den kostede kun (!) 5kr. at leje. Det synes jeg virkelig er en god og billig pris.

The Visit” handler om nogle børnebørn, som skal besøge deres bedsteforældre… Ja – og så sker der en masse uhyggelige og mystiske ting i deres hus. Jeg synes dog at filmen er mere en thriller end en gyser, men den er okay. Der er lidt chok, men ikke så mange igen. Det er en mere stille og rolig film, og ikke så nervepirrende igen – så alle kan næsten se den.

Bagefter så jeg filmen ”Hush” (fra 2016) på Netflix. Det handler om en døv forfatter som bor ude i skoven, og pludselig om aftenen, mens der er mørkt udenfor, så kommer der en skummel fyr med en maske på, som ja… Vil dræbe hende. Det er en lidt langtrukken film, da det er det at hele filmen handler om. Dog er den meget mere nervepirrende og har flere chok end ”The Visit”. ”Hush” er dog også på grænsen mellem at være en thriller og en gyser. Jeg synes filmen er en gyser, men det er nu langt fra en gyser, som er meget uhyggelig.

Har du set en god gyser, som du kan anbefale, så skriv det endelig i en kommentar til dette indlæg. God sommer ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.