Sommerferie – jo tak! (bestod alle mine eksamener)

Jubii.. Jeg er lige kommet hjem fra skole, og jeg er bare super glad. Jeg bestod den sidste eksamen idag i  branchefag (kontorarbejde). Jeg fik ikke nogen karakter idag, men blot en masse ros, og at vide at jeg selvfølgelig havde bestået dette fag. Jeg fik 10 i årskarakter, så jeg havde nu også lidt regnet med at bestå 🙂 hehe. Men yes! Nu har jeg hermed fået sommerferie!

Jeg skal hjem til mine forældre senere idag og fejre det, og hvad der så skal ske i løbet af sommerferien, det tager jeg som det kommer 😀 Dog vil jeg nyde at jeg har lidt mere tid til at læse bøger igen. Det sidste stykke tid har jeg ikke haft tid og overskud til så meget andet end skolen, så det er dejligt nu at have lagt det på hylden…. Indtil jeg starter igen til august 😉

Hav en dejlig tirsdag! – Jeg skal nok drikke lidt vin for dig i aften 😀

3-

2 thoughts on “Sommerferie – jo tak! (bestod alle mine eksamener)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.