De sidste dage på Herbalife, kostvejleder osv.

2-

3-

Så er mine 3 dage på Herbalife overstået. Jeg har ærlig talt ikke tabt mig så meget på vægten, ca. et halvt kilo, men der er røget lidt cm på kroppen alligevel, så det har været lækkert nok.

Den øverste smoothie var med Herbalife vanilje”pulver”, mælk, en god håndfuld frostne jordbær og en halv banan. Den nederste smoothie var med Herbalife vanilje”pulver”, mælk og 2 tsk. Instant kaffe. Mums. De var begge gode.

Jeg var hos en kostvejleder på Frederiksberg hospital her forleden, da jeg jo stadig er syg og gerne vil af med mine sidste symptomer. Nu har jeg direkte fået en ny diæt, som jeg skal holde i 3 måneder. Så når vi ses igen, så tager vi den derfra hvordan det er gået og om jeg kan mærke forskel. Det ene som hun krævede, det var at jeg mest muligt skal undgå gluten og laktose i min kost, så jeg har købt en masse hjem og fundet opskrifter. Det er meget dyrere end almindelige varer, men sådan må det være. Eller laktosefri produkter er okay i prisen, men er du gal hvor er glutenfri dyrt!!! 🙂 hehe.

Hav en skøn weekend. Jeg skriver opgave i disse dage – skal til eksamen på tirsdag ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.