Lidt hygge/madbilleder fra weekenden

2-

3-

4-

5-

6-

Så er vi begyndt på den endelige eksamensopgave. Min gruppe skal til eksamen og forsvare opgaven tirsdag d. 21 juni kl. 10,30-11,30. Derefter har jeg sommerferie! Det bliver meget godt. Så må solen gerne komme tilbage igen dér 🙂

Vores eksamensopgave lyder på – kort og godt – at vi skal gøre København attraktivt for turister i alderen 20-30 år. Der er en masse opgaver som i den forbindelse skal løses: SWOT-analyse, målgruppe analyser, logo, slogan, personalehåndbog, procedure for kundebetjening, stillingsannonce, katalog over de produkter som vi tilbyder kunderne, markedsføringsplaner, brochure på dansk og engelsk – arrangere et åbningsevent med underholdning, promotionsaktiviteter, budgetter, kundedatabase, skabeloner med brevfletning, hjemmeside, facebookgruppe osv. osv. Puha… Vi skal sådan set lave helt vores eget firma (med målet som nævnt ovenover), og så klare næsten alt det administrative på forskellige fronter. Der er sgu nok at se til 😉

Jeg hygger mig indenfor med opgave – og kigger ud på vejret engang i mellem. Det er åbenbart spændende at gøre, når det regner haha. I må hygge ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.