Fødselsdagshygge med familien (og lidt nyt omkring skole osv.)

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

Puha. Der har været en lidt travl uge, men nu er jeg tilbage igen. Billederne her er fra sidste søndag, hvor jeg fik lidt familie på besøg herhjemme. Selvfølgelig fejre min fødselsdag lidt 🙂 Jeg havde faktisk fået penge fra allesammen inden dagen (det var mit fødselsdagsønske fra dem), så vinene var lige lidt ekstra 🙂

Vi var ikke så mange. Min mor, far, mormor og onkel var med. Det var stille og roligt. Vi skulle selvfølgelig også lige udnytte at vejret var super godt… Som det heldigvis er de fleste dage for tiden 😀

Igår fremlagde min gruppe i skolen, hvor vi fik et 10 tal for fremlæggelsen. Vi skulle fremlægge i vores brancheuge (kontorarbejde). Vi får dog først vores års-karakter i det fag engang i næste uge. Jeg fik dog lidt andre karakterer igår – 12 i matematik og 10 i organisation. Det var sgu da super! 🙂 I næste uge har vi vores aller sidste projekt, som skal fremlægges foran lærer og censor d. 21 juni – de skal så lade os bestå/ikke bestå. Selvfølgelig håber jeg da, at jeg består 😉

Forresten så sker der lidt nyt i denne uge – noget med lidt sund livsstil – noget nyt hvert fald. Glæder mig til at fortælle mere om det senere på ugen. I må have en skøn weekend ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.