New in Matas: creme fra Dr. Scheller

2-

3-

Jeg elsker at bruge creme. Jeg bruger oftest både en creme om morgenen, og så en natcreme lige inden jeg går i seng. Det har jeg gjort i mange år. Jeg skifter dog lidt med mærkerne engang i mellem. Dr. Scheller vender jeg dog altid tilbage til – det er et af mine yndlingsmærker, samt Vichy.

Jeg beklager lidt at bloggen ikke bliver så aktiv igen i denne uge, som jeg havde håbet. Det er en uge med projekt, som er eksamensrelateret. Så der bliver knoklet en del på det, også i fritiden.

Men jeg vender nu stærkt tilbage senere på ugen igen. I må hygge 😉

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.