Hygge med mor på Café Sisko i Bagsværd

2-

3-

4-

5-

6-

Jeg er såå vild med sommeren! At man kan sidde udenfor på en café til sent om aftenen uden at fryse overhoved. Det er skønt. Min mor og jeg havde aftalt i fredags at hygge lidt sammen, da min far skulle til firmafest.

Vi fik handlet ind til fødselsdagen den dag, samt pyntet lidt op, sat ny dug på spisebordet osv. Derefter ville vi ved 18 tiden tage hen og spise aftensmad ved en café på Søborg Hovedgade. Ja, der fandt vi så ud af at der åbenbart var Søborg natten den aften. Så vi blev og hyggede lidt dér. Det var super skønt. Så elsker man lige sin by lidt mere, haha. Hoppeborg, is, bølser med brød, kolde øl, live musik, god stemning, masser af sol. Kunne det være bedre?! (NEJ!)

Efter et godt stykke tid dér, så tog vi ved 20 tiden til Bagsværd og spiste aftensmad på café Sisko i stedet (der var fyyyyldt med mennesker på alle café’er og restauranter i Søborg – ingen ledige borde). Vi fik også lige købt lidt gaver til min far, som han får i dag. Det er jo fars dag i dag 😉 Anyways. Det var også super hyggeligt. Og burgerne smagte såå godt. Det kan godt anbefales.

Nyd jeres søndag ❤

3-

2 thoughts on “Hygge med mor på Café Sisko i Bagsværd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.