København hygge fra i søndags – og lidt random omkring eksamen osv…

2

3

4

5

De første fire billeder er fra i søndags. Solen skinnede, og jeg havde en aftale med en veninde om at vi skulle spise brunch sammen. Vi tog på café Zalt, hvor vi spiste udenfor i solen. Det smagte rigtig godt. Og hvor har vi egentlig været heldige med vejret. Det har følt som sommer et stykke tid nu, og det er dejligt. Efter brunch så tog vi på kanalrundfart. Båden var næsten helt fuld. Det var en varm og hyggelig tur.

Det sidste billede er fra igår, hvor jeg havde fridag og hyggede med min mor og mormor i Amagercentret. Jeg startede dagen med at skulle på hospitalet og have nye svar, derefter tog jeg direkte til Amager og mødtes med de andre. Jeg skulle have købt nye ting til min lejlighed. Jeg fejrer fødselsdag for familien her i weekenden, så jeg ville lige have lidt nyt og fint. Bl.a. ny fin dug og friske blomster. Det bliver man aldrig træt af 😉

Jeg har været rigtig glad idag. Min skole har lavet en fejl, og har kommet til at offentliggøre hvad vi skal op i til eksamen. Eleverne måtte først vide det LIGE inden eksamen, men heldigvis for os så havde skolen kommet til at udgive informationerne på elevplan før tid. Hvilke klasser som skulle op i hvad, det var åbenbart ren lodtrækning. Min klasse blev trukket til at skulle op i IT (selvom kun under halvdelen af klassen har det fag – resten inkl. mig har merit). Så jeg skal SLET ikke op til eksamen i nogle fag her i sommeren. Jubiii. Jeg skal dog stadig have to projektuger, og op til en eksamen for at forsvare den sidste. Men stadig. Det er også det eneste. Så fra d. 22 juni har jeg sommerferie ❤ Jeg glæder mig.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.