Fødselsdagshygge

2-

3-

4-

Jeg havde som sagt fødselsdag igår – d. 25 maj. Jeg fyldte 27 år. Puha. Jeg har lidt krise over, at jeg “snart” nærmer mig de 30 år., og jeg slet slet ikke har fået nået alt det, som jeg egentlig gerne ville have nået i denne alder. Men ja, det er der desværre ikke noget at gøre ved.

I weekenden skal det fejres med lidt veninder, og næste weekend igen med familien. Jeg havde spurgt mine forældre om de ville spise ude med mig igår. Min far var travlt optaget af møder hele dagen, men heldigvis havde min mor tid. Så efter skole mødtes vi i Rødovre Centrum, hvor vi fik kigget i lidt butikker. Min mor havde aldrig set en Normal butik før, så det fik jeg hermed vist hende. Derinde kan der altid shoppes, haha 😀

Vi spiste tidlig aftensmad på restaurant Butterfly. Den har vi været på mange gange før, den er altid hyggelig i vores øjne. Vi sad udenfor, da det jo var varmt i vejret igår. Det var såå dejligt faktisk. Vi fik begge ægnudler med grøntsager, og så lidt rødvin. Jeg eeeelsker rødvin, så det skulle vi da have 😉 Jeg har fået penge i fødselsdagsgave, da det var det, som jeg ønskede mig.

Alt i alt var det en hyggelig fødselsdag. Shopping, familie, god mad og vin – så kan det jo ikke gå helt galt.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.