Copenhagen Street Food

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

Hvor har vejret bare været dejligt idag. Det er såå skønt ❤ Jeg håber vejret også er godt på onsdag, for der har jeg fødselsdag 😉

For ikke så længe siden var jeg med en veninde ude at spise frokost ved Copenhagen Street Food. Det var seriøst så lækkert! (det var min første gang dér) Og med det dejlige vejr, så var det jo helt perfekt at spise godt, og så kigge ud over det smukke vand imens. Mums. Det smagte virkelig godt. Der skal jeg helt sikkert ud igen, og prøve lidt forskelligt mad.

Håber du har haft en skøn weekend ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.