Eurovision 2016 – hygge med en veninde

2-

3-

4-

5-

I lørdags var der, som i nok ved, Eurovision 2016. Jeg så det sammen med en veninde. Vi ser det (næsten) hver gang faktisk, så det er tæt på at være en tradition nu, hehe.

Min veninde havde lavet fiskesuppe, som smagte super godt. Jeg kom hjem til hende kl. ca. 18,30 og så spiste vi en halv times tid efter, og hyggesnakkede selvfølgelig. I fiskesuppen var der masser af grøntsager og laks. Det spiser jeg selv en del for tiden faktisk – super sundt. Okay, jeg spiser ikke lige laks hver dag. Dog smovsede vi så lidt ved det usunde og rødvinen da Eurovision startede. Jeg spiser faktisk ikke så meget usundt i weekenderne længere – kun når jeg end hygger med veninderne i weekenderne. Så når jeg end får det, har jeg altid lyst til lidt af hvert “smagsoplevelse”. Så det blev clickmix, lidt chips og oreo på tilbud i Fakta denne gang. Haha.

Det blev Ukraine, som vandt dette års Eurovision med sangen “1944”. Det var ikke lige den sang, som jeg havde håbet på. Men det går nok. Jeg synes bare, at det var ærgeligt at Danmark ikke var med i finalen, så havde spændingen været lidt højere 😉

Hvad synes i om vindersangen? ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.