“Hvor intet kan røre dig” af Simone van der Vlugt

2-

“Hvor intet kan røre dig” af Simone van der Vlugt (Originaltitel: Blauw Water – 2008). Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget Punktum i 2015.

Bagsidetekst:

Lisa, mor til femårige Anouk, befinder sig i den værst tænkelige situation: Hun bliver taget som gidsel i sit idylliske, afsidesliggende hjem, af den kvindefjendske morder Mick Kreuger, som er flygtet fra en psykiatrisk afdeling.

Da Senta van Dijk kører op til Lisas hus for at spørge om vej, ser hun situationen gennem vinduet, og får øjenkontakt med en forslået og tydeligt skrækslagen Lisa. Dette splitsekund giver Lisa håb, og hun bliver overbevist om, at hjælpen er på vej. Men Lisa ved ikke, at Senta kører galt og vågner op på hospitalet, uden nogen hukommelse om hændelsen. Mens Senta kæmper for at huske hvad der lå forud for ulykken, må Lisa gøre alt hvad hun kan for at beskytte sig selv og sin datter mod den voldelige psykopat.

Min mening:

Det er en virkelig skræmmende thriller. Fra side 1 af og så faktisk hele bogen igennem, så hamrede mit hjerte derud af, og jeg kunne slet ikke løsrive mig bogen. Jeg så alle scenerne for mig, og jeg kunne helt føle hvor skræmmende det måtte være, at blive taget til gidsel i sit eget hjem. Ingen steder er sikre nu.

Hvis du er til psykologiske thrillere, eller bare thrillere – så læs denne bog. Du er dog advaret nu – der er barske scener i bogen.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

“Inderst inde havde hun håbet, at han ville forsvinde, når han havde fået stillet sin sult. I stedet går han rundt i hendes hus og kigger på billeder, åbner skuffer og undersøger skabe. Hun lader ham gøre det. Han kan stjæle hele mulevitten, så længe han lader dem i fred. “Du har et smukt hjem.”, siger han.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.