Nye ledringe fra CHANTI

3-

1-

Du har sikkert bemærket, at jeg elsker at bære ringe på mine fingre. Lige nu er jeg blevet helt vild med ledringe. I starten skulle jeg lige vænne mig til følelsen at have dem på, fordi jeg personligt følte i starten, at ringene var lige ved at falde af. Men nej, de sidder nu meget godt. Nu elsker jeg dem.

Jeg kan godt lide at de begge er meget enkle, men man kan nu købe dem i mange former og mønstre. Jeg har valgt en sløjfe og et ønskeben. Jeg købte dem billigt hos CHANTI for nogle få måneder siden. Sløjfen kan jeg dog ikke se derinde længere, men ønskeben-ledringen kan købes lige her. Mine er forresten købt i str. 46 🙂

Indlægget er ikke sponsoreret. Jeg elsker bare ringe ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.