Bookmakers og online odds (f.eks. odds på Eurovision 2016)

2-

Untitled

Jeg vil i dette indlæg komme lidt ind på online bookmakers (spil på nettet), og omkring online odds.

Nu er der ikke så længe til at Eurovision 2016 løber af stablen. Det holdes i Ericsson Globe i Stockholm efter Sveriges sejr sidste år med sangen ”Heroes”. Selve finalen foregår nu på lørdag d. 14 maj. Showet kan ses live på DR 1 kl. 21. Jeg skal selv se det sammen med en veninde. Vi har snakket om at oddse, altså lave et væddemål. Der kan være gode penge i at oddse, og selvfølgelig kan man også miste. Vi tager en chance, og får lidt ekstra spænding under showet. Man kan bl.a. lave online odds omkring hvem man tror får en bedst placering i Eurovision – Danmark eller Norge, eller om Rusland vinder Eurovision 2016? Er du typen, som føler held i spil, så synes jeg helt klart at du skal tage et forsøg med online odds. Udover det er der mange andre ting, som man også kan oddse på. Der er noget for enhver smag.

Til noget lidt andet vil jeg nu gerne snakke lidt om bookmakers. Det er begyndt at blive rigtig populært i Danmark, sikkert også i resten af verden. At spille hos en bookmaker er meget enkelt. Man spiller via internettet, og de har åbent 24 timer i døgnet. Man kan spille på en lang række sportsbegivenheder – f.eks. skisport, fodbold og golf. Jeg har ikke selv spillet (endnu!), men jeg har nu haft en ekskæreste som var godt inde i det, så jeg har da fulgt lidt med. Det ser faktisk meget spændende ud.

Har du prøvet at spille hos en online bookmaker?

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.