Flere hospitalsbesøg

Hvis du er en af mine faste læsere, så ved du helt sikkert at jeg har været en del igennem i min sygeperiode. Alt fra fejldiagnose, operation osv. Jeg er dagen idag stadig syg (tager dog en masse kosttilskud osv.). Hospitalet og min læge har givet op på at finde ud af, hvad jeg fejler. Eller det troede jeg – nu har hospitalet dog kontaktet mig igen, da de vil undersøge nogle nye ting. Jeg var derovre i tirsdags i sidste uge, til en masse undersøgelser, tests osv. Det tog et par timer. Og så skal jeg derover igen d. 31 maj for at høre resultaterne. Jeg håber snart at der kommer en opklaring. Det har været 3 hårde år med sygdom (MEGET færre penge i indkomst, da kommunerne ikke godkender folk uden rigtige diagnoser). Nu vil jeg snart gerne være rask og kunne leve livet 100% uden alle de begrænsninger, som jeg desværre lever med nu.

Nyder i forresten solen? Jeg synes den er sååå skøn ❤

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

3-

2 thoughts on “Flere hospitalsbesøg

  1. Håber snart de kan give dig nogle svar. Der er ikke noget værre end at gå med noget man ikke ved hvad er. *Kram* ❤

    1. Tusind tak skal du have smukke.
      Jeg krydser fingre for, at jeg snart kan komme lidt videre 🙂 ❤
      Stort kram til dig også ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.