Den nye gyserfilm “The Boy”

Igår aftes var jeg med en veninde i Palads for at se den nye gyserfilm “The Boy”. Vi elsker gyserfilm begge to.

Filmen handler om Greta, som bliver ansat som barnepige af et ældre britisk ægtepar ude på landet. Hun bliver ansat til at være barnepige for ægteparret’s otteårige dreng, som er en dukke. Hun finder snart ud af, at dukken er i live, og at man skal følge hans regler.

Puha. Det er virkelig en god gyser! Jeg har allerede lyst til at se den igen. Den har alt fra masser af chok, lidt overraskende handling, god fortælling, gode gyser-trick. Så er du gyserfan ligesom mig, så kan jeg helt bestemt anbefale dig at se den. Jeg troede først, at filmen var lidt ligesom gyserfilmen Annabelle, men det er den langt fra. Jeg kan helt klart bedst lide “The Boy”. Super god gyser. Den lægger også op til en 2’er, så jeg håber virkelig at der kommer en mere ❤

Du kan bestille biografbilletter til filmen lige her.

2 thoughts on “Den nye gyserfilm “The Boy”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.