dansk rejseforsikring til ferien

2

3

4

5

6

Untitled

Jeg elsker at rejse, når pengene er der til det. Hvem gør egentlig ikke det? Jeg har ofte syntes, at det var lidt en jungle at finde en god rejseforsikring i Danmark. Jeg går meget op i, at jeg har en dansk rejseforsikring. Hvis et uheld skulle være ude, så betyder det rigtig meget for mig, at det er nemt at kunne kommunikere med sit forsikringsselskab – på dansk, så der ikke vil ske misforståelser (det er før prøvet i min familie).

Jeg har bl.a. både været i Rom, Paris, Tyrkiet, Bulgarien, Berlin, Lissabon og Oslo. Min yndlingsby, hvis jeg vil ned til varmen, så tager jeg ofte til byen Marmaris i Tyrkiet. Billederne ovenover er alle nogle, som jeg har taget derfra. Jeg har altid en rejseforsikring med, når jeg skal ud at rejse. Det er farligere, og kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis man ikke har en.

Et forsikringsselskab som jeg har hørt rigtig godt om, er Allianz Assistance. De skulle faktisk have de bedste rejseforsikringer – og billigste. De er der for deres kunder rundt omkring i verden 24/7, og har dansktalende assistance. Det sætter jeg som rejsende pris på, og så giver det mig en masse tryghed. Desuden har Allianz Assistance også forskellige rejseforsikringer – dvs. der er både til forsikringer til enkeltrejser, helårs rejseforsikring, til backpacker og skirejsende.

Skulle du have spørgsmål angående din ferie, såsom sygdom på ferien, hvilken vaccine anbefales der og sundhedsrisici på ferien, så sidder deres kundeservice klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål nu.

Et godt tip, som jeg altid selv benytter mig af er, at få lavet en huskeliste til din rejse i god tid, så du forhåbentlig ikke glemmer noget på rejsen.

Jeg er allerede i gang med at finde ud af, hvor min næste rejse skal gå til ❤ Skal du på sommerferie? Hvis ja, hvor skal du hen?

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.