Smart opbevaring til møbler / flytning – i og omkring København

2----

(Indlægget er sponsoreret)

Hvis du har været fast læser hos mig i et års tid hvert fald, så ved du også at jeg flyttede til min nuværende lejlighed i sommeren sidste år. Det er næsten et år siden nu. Jeg har en to-værelses lejlighed med masser af plads til mig. Dog bor jeg i en lidt dyr lejlighed, så jeg leder stadig efter en billigere lejlighed. Det skal nok komme en skønne dag – eller også har jeg fået en kæreste inden haha. Det er ikke til at vide.

Jeg har heldigvis et okay stort kælderrum, hvor jeg bl.a. har opbevaret mine flyttekasser, så de vil være klar til en næste omgang flytning en dag. Udover det så har jeg også opbevaret lidt kasser med påskepynt, julepynt osv. Så står det ikke og fylder oppe i min lejlighed.

Hvis jeg ikke havde et kælderrum, så synes jeg at det er super smart med de forskellige firmaer, som har opmagasineringsrum, som man kan leje. Det kan f.eks. bruges som i mit tilfælde med at få gemt juleting væk, kufferter væk, møbler osv. Sådan et rum ville også være meget smart, hvis man f.eks. skulle flytte, og man kunne få brug for at få opmagasineret sine møbler et sted. Jeg kender ikke så mange af de opbevaringsfirmaer, men jeg kender hvert fald Gobox, som har en masse opbevaringsrum. Og det smarte ved det firma er faktisk, at man slipper for alt flyttebesværet. DE henter og bringer ens ting, når man har brug for det – lige til døren. Det er lidt luksus 😉

Et lille tip (specielt hvis du står og skal flytte i den nærmeste fremtid), så kan du på deres hjemmeside lige nu, få et tilbud og derved modtage en måneds gratis opbevaring.

Hvis jeg selv får brug for en sikker, smart (og billig) opbevaring, så er det helt klart dem, som jeg vil kontakte først angående et tilbud.

Find Gobox lige her.

3-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.