Tip til weekendens film

2-

3-

4-

(Indlægget er sponsoreret)

Jubii. Så er det blevet weekend. Endelig kan jeg slappe lidt af, og først kigge på lektier igen på søndag. Jeg elsker at se film i weekenden. Det er så hyggeligt. Imorgen skal jeg i biografen med en veninde. Vi skal ind og se en tøsefilm. Jeg vil fortælle mere om den på et andet tidspunkt 🙂

I aften efter at Klipfiskerne er slut (jaa, det elsker jeg også at se – Vildt sjovt!), så skal jeg se filmen Wanted, som kommer på TV3 kl. 21. Jeg har set den én gang før for flere år siden, og jeg husker den som rigtig god. Så den skal jeg se igen i aften.

Jeg synes dog tit at det er kedeligt tv-program som er i fjernsynet, og så elsker jeg at streame film hos Blockbuster. De har alt fra nyere film til ældre film. Og til fornuftige penge, og så kan man se filmen med det samme. Meget smart.

Der er lige kommet nye film inde på hjemmesiden. Bl.a. den nye danske gyserfilm som hedder ”Sorgenfri”. Den har jeg set i biografen. Den er okay. Jeg tænker lidt at se ”Me and Earl and the dying girl” her i løbet af weekenden. Den har jeg hørt flere positive anmeldelser af.

Hvad skal i lave her i weekenden? ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.